Σεμιναρίο ΚΠΕ Φιλιππιάδας : «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση σε αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία του τόπου μου», 28, 29 & 30 Νοεμβρίου 2014.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας, στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του που απορρέουν από το Τεχνικό Δελτίο Έργου, Πράξη «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ», άξονας προτεραιότητας 7...
που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, με φορέα υλοποίησης του έργου το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), και εθνικούς πόρους, και έχοντας υπόψη όλες τις σχετικές διατάξεις, διοργανώνει στις 28, 29 & 30 Νοεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του, στην Λίμνη Ζηρού, τριήμερο Σεμινάριο – Εργαστήριο , με θέμα: «Η περιβαλλοντική εκπαίδευση σε αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία του τόπου μου»

Το Σεμινάριο έχει ως στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων, έχοντας ως σημείο αναφοράς την κατοικία, την οργάνωση του οικισμού, το φυσικό περιβάλλον και την επίδρασή του στην οργάνωση τόσο των οικιστικών συνόλων όσο και των κοινωνιών που εγκαταστάθηκαν σ’ αυτά.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Φιλιππιάδας στην Λίμνη Ζηρού και στα πεδία: Παιδόπολης, Λίμνης και Δρυοδάσους Ζηρού, Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, αρχαίο Όρραον, αρχαία Κασσώπη. Η πρώτη μέρα Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 είναι ανοιχτή για το κοινό. Ώρα έναρξης 5 μ.μ. στην Παιδόπολη Λίμνης Ζηρού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας