Παλεύουν να δικαιωθούν οι απολυμένοι των S/M Παύλου

Ακόμη παλεύουν να βρουν το δίκιο τους οι απολυμένοι από τα σούπερ μάρκετ Παύλου. Εξήντα περίπου οικογενειάρχες, προσπαθούν να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και τα οποία ανέρχονται συνολικά στο μισό εκατομμύριο...


Εδώ και ενάμιση χρόνο, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, δίνουμε τον δικαστικό μας αγώνα και δυστυχώς ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις συνεχείς αναβολές των δικαστηρίων. Έναν αγώνα για την αποκατάσταση μας που τόσα χρόνια προσφέραμε τις υπηρεσίες μας στην δημιουργία αυτών των καταστημάτων. Αυτό που ζητάμε δεν είναι ελεημοσύνη τα δεδουλευμένα μας ζητάμε και τίποτα παραπάνω.

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το προηγούμενο Δικαστήριο αναβλήθηκε με την αιτιολογία ότι η ΠAΥΛΟΥ ΑΕ θα προβεί σε πλειστηριασμό ενός κτηρίου (στο Λούρο) και παρότι εμείς οι εργαζόμενοι ήρθαμε σε επαφή με αρκετούς ενδιαφερόμενους ως ένα μαγικό τρόπο ο πλειστηριασμός προέβει άκαρπος .

Φαίνεται ότι οι κύριοι Β & Δ Παύλου είχαν διαβάσει καλά το μάθημά τους και χρησιμοποίησαν κάθε μέσο προκείμενου να εξασφαλίσουν άλλη μια αναβολή και να γεμίσουν όλους εμάς με ψεύτικα όνειρα και φρούδες ελπίδες.
Πρέπει κάποια στιγμή να αποδοθεί δικαιοσύνη. ΟΧΙ άλλες αναβολές .

Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο 9:00 π.μ. ζητάμε απ΄όλους τη συμπαράστασή σας στο δικαστικό μας αγώνα που δίνουμε για πολλοστή φορά καθώς και από το Δικαστήριο ζητάμε επιτέλους να εκδικάσει την υπόθεση χωρίς άλλες αναβολές.





epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας