Κοτσανόπουλο: Η οικονομική κρίση σταμάτησε την προσπάθεια ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου

Εδώ και καιρό,έχει ξεκινήσει η ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου,στο Κάτω Κοτσανόπουλο Πρέβεζας,υπό την αποκλειστική οικονομική βοήθεια των κατοίκων αλλά και φίλων απ'την ευρύτερη περιοχή...

Πολύτιμος αρωγός της όλης προσπάθειας, στέκεται πάντοτε και η Ιερά Μητρόπλη Πρέβεζας. Η οικονομική κρίση όμως,ως ορμητικό κύμα,ήρθε να ανακόψει την όμορφη αυτή προσπάθεια, θέτοντας ανυπέρβλητα προσκόμματα και δυσκολίες.

 Για να συνεχιστεί,είναι αναγκαία η μικρή ή μεγαλύτερη δική σας βοήθεια. Κανένα ποσό δεν είναι ταπεινό, μπροστά στο σκοπό μας.

Όποιος επιθυμούσε να προσφέρει την οποιαδήποτε οικονομική στήριξη, θα μπορούσε να αποταθεί στην εκκλησιαστική επιτροπή- επιτροπή ανέγερσης της εκκλησίας .
Πατέρας Κακιούζης Χρήστος τηλ: 6942773220 ή 6948486982.
Λώλης Γεώργιος τηλ: 2682031005.
Σας ευχαριστούμε θερμά






Πηγη: Κάτω Κοτσανόπουλο Πρεβέζης / Kato Kotsanopoulo Prevezis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη αλλα προτιμω να διαθεσω το ποσο βοηθειας για μια φτωχη οικογενεια, παρα για την 80η εκκλησια στην περιφερεια λουρου. Φτανουν πια οι εκκλησιες.
Το ιδιο επρεπε να σκεφτεται και η εκκλησιαστικη επιτροπη, αλλα πρωτιστος η Ιερά Μητρόπλη Πρέβεζας πιστευω, και να μην επενδυει τα χρηματα της σε αψυχα υληκα.

Κωστας απο Σκιαδα/Γερμανια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας