Λούρος: Αποχετευτικό... ένα έργο με πολλά ερωτήματα…

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκαλεί ο τρόπος που κατασκευάζεται το αποχετευτικό έργο στο Λούρο Πρέβεζας. Το θέμα είχε αναδείξει κατά το παρελθόν...
το Epiruspost.gr χωρίς ουδέποτε να δοθούν απαντήσεις από τον Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος έχει την ευθύνη της κατασκευής.

Τώρα όμως λαμβάνει νέες διαστάσεις καθώς τίθεται με ένταση από τον υποψήφιο δήμαρχο Μιλτιάδη Κλάπα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σύσκεψης που είχε με μέλη της παράταξής του στο Λούρο, υποστηρίχθηκε ότι το σημαντικό έργο του δικτύου αποχέτευσης κατασκευάζεται με τρόπο που αφήνει πολλά ερωτηματικά . Όπως ερωτηματικά δημιουργεί η διαδικασία επιλογής του μειοδότη.

Πώς γίνεται για το ίδιο φυσικό αντικείμενο και την ίδια ποιότητα υλικών να επιλέγεται η εταιρεία που δίνει έκπτωση 8% και να αποκλείεται εκείνη που δίνει έκπτωση 22%;

Για το ζήτημα αυτό η παράταξή θα επανέλθει, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, γεγονός που αφήνει να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσουν σημαντικές αποκαλύψεις.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη συνεδρίασε στον Λούρο παρουσία μελών και φίλων της. Ο επικεφαλής της παράταξης Μιλτιάδης Κλάπας συνοδεύονταν από τους Κριτσιμά Χριστίνα , Δημολίτσα Παναγιώτη, Καλλίνικο Διονύση, Περδίκη Θανάση, Αρβανίτη Περικλή, Πέππα Χαράλαμπο, Νέλλη Απόστολο, Φωκά Σπύρο.
Συζήτησε μαζί τους την προγραμματική διακήρυξη , τον προγραμματισμό για την δημόσια παρουσίασή της μαζί με το όνομα και το έμβλημα της παράταξης.


epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας