Παρουσίασε τους νέους αντιδημάρχους ο δημαρχος Πρέβεζας - Αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου ο Νίκος Πανταζής

Τους νέους αντιδημάρχους για την επόμενη διετία παρουσίασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της νέας περιόδου για τον Δήμο. Συγκεκριμενα ο κ.Μπαϊλης ανακοίνωσε τους ...






• Λάζαρο Πιπιλίδη ως αντιδήμαρχο Διοικητικού Οικονομικού


• Στέλλα Βαρτελάτου ως αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων


• Παύλο Σαραμπασίνα ως αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης .


• Νίκο Πανταζή ως αντιδήμαρχο Δ.Ε Λούρου


• Κώστα Ματέρη ως αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου








Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συνεργάτες του δηλώνοντας πεπεισμένος ότι θα εργαστούν με όλες τους τις δυνάμεις και θα επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο.


Στις σύντομες δηλώσεις τους οι νέοι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό τους σημειώνοντας ότι μια νέα ελπιδοφόρα εποχή ξεκινά για τον Δήμο.


Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Λάζαρος Πιπιλίδης συνεχίζοντας την θητεία του από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Δήμος βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση από την περασμένη τετραετία οπότε οι δυνατότητες όπως και οι προσδοκίες είναι περισσότερες.


Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Στέλλα Βαρτελάτου εξέφρασε την χαρά της για την ιδιαίτερη τιμή που της έγινε διαβεβαιώνοντας ότι θα προχωρήσει τόσο η υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και ο προγραμματισμός νέων έργων.


Ως σημείο κλειδί χαρακτήρισε την συνεργασία με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας δηλώνοντας βέβαιος ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα λυθούν και η εικόνα της πόλης θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.


Την στήριξη των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται με τον τομέα του τουρισμού έδωσε ως στίγμα του ο νέος αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Κώστας Ματέρης ενώ ο αντιδήμαρχος Λούρου Νίκος Πανταζής σημείωσε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων του Λούρου.


Από τους 5 αιρετούς έμμισθες είναι μόνο οι θέσεις των αντιδημάρχων Ζαλόγγου, Λούρου καθώς και του αντιδημάρχου καθαριότητας ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις και για τους εντεταλμένους συμβούλους που θα πλαισιώσουν τον κ.Μπαϊλη .







nikopolistv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας