Επίσκεψη του Δήμαρχου Πρέβεζας Χρ.Μπαΐλη στο Πολυιατρείο του Λούρου

Το Πολυιατρείο του Λούρου το οποίο στεγάζεται πλέον στο πρώην Δημαρχείο του Λούρου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Λούρου Λάζαρο Παπαχρήστο, Πρέβεζας Δημήτρη Κατσιπανέλη, Ζαλόγγου Ευάγγελο Ροπόκη, τον πρόεδρο του Νοσοκομείου Νίκο Τζίμα και τον προϊστάμενο ιατρικών υπηρεσιών Μάνθο Δαρδαμάνη. Ο κ.Μπαΐλης και οι υπόλοιποι φορείς...

είχαν την δυνατότητα να συνοµιλήσουν µε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους κατοίκους που ßρέθηκαν στο Πολυιατρείο για την λειτουργία του νέου χώρου, καταθέτοντας προτάσεις για την περαιτέρω αναßάθµιση της λειτουργίας του.

Όπως τόνισε ο κ. Μπαΐλης η στέγαση των ιατρείων Λούρου και Ζαλόγγου σε δημοτικούς χώρους δίνει τη δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας τους, ενώ δεσµεύτηκε ότι ο Δήµος θα ßρίσκεται πάντα δίπλα τους, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονοµική συγκυρία που διανύει η χώρα μας . «Η Αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να ßρίσκεται δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές οµάδες και σε όλους τους πολίτες κυρίως σε ότι αφορά θέµατα υγείας» τόνισε ο κ.Μπαΐλης, δηλώνοντας ότι ο Δήµος Πρέßεζας παρά τα οικονοµικά προßλήµατα θα καταßάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσει λύσεις σε αντίστοιχα προßλήµατα.

Να σηµειωθεί ότι µεταστέγαση του αγροτικού ιατρείου και του Προγράµµατος "Βοήθεια στο Σπίτι" του Καναλίου έγινε στο πρώην Δηµαρχείο Ζαλόγγου, εξασφαλίζοντας µια σηµαντική µείωση των λειτουργικών τους δαπανών .