Λούρος: Μεταφορά του Ιατρείου στο Δημαρχείο

Στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Λούρου στεγάζεται πλέον το ιατρείο του Λούρου, εξοικονομώντας έτσι ένα σημαντικό ποσό χρημάτων από το ενοίκιο και διασφαλίζοντας ουσιαστικά την λειτουργία του. Η μετακόμιση...
του ιατρείου στο νέο χώρο έγινε από την Παρασκευή κι όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Λούρου Λάζαρος Παπαχρήστος ο Δήμος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να διαμορφώσει τον χώρο και να εξασφαλίσει την συνέχιση της λειτουργίας του ιατρείου, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

 Οι Δήμοι, εκτός των άλλων υποχρεώσεων «επωμίζονται» σε πολλές περιπτώσεις το βάρος εξεύρεσης χώρων για στέγαση υπηρεσιών οι οποίες αδυνατούν πλέον να πληρώσουν ενοίκιο. Ανάλογη είναι και η περίπτωση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Πάργας η οποία θα πρέπει να εγκαταλείψει λόγω οικονομικής δυσπραγίας το κτίριο το οποίο νοικιάζει και όπως όλα δείχνουν θα μεταφερθεί σε χώρο που θα πρέπει να παραχωρήσει ο Δήμος στην ζώνη του Φαναρίου. 

Να θυμίσουμε ότι ένα χρόνο νωρίτερα με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Ζαλόγγου Ευάγγελου Ροπόκη μεταφέρθηκε στο πρώην Δημαρχείο Ζαλόγγου το ιατρείο του Καναλίου καθώς και η Δομή Βοήθεια στο Σπίτι.