Το αστυνομικό δελτίο από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ιωάννινα 17-4-12

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

 Συνελήφθη χθες (16.04.2012) το πρωί, στο Καλπάκι...
Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά μη ... νόμιμου μετανάστη.

 Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 42χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε έναν 25χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο μετανάστη. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε μέτρο δικαστικής απέλασης από τη χώρα.

 Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.




Άρτα, 15 Απριλίου 2012

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για ληστεία στην Άρτα. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού Ρομά και τριών συνεργών του, που αναζητούνται, για ληστεία κατά συναυτουργία.

 Ειδικότερα, προχθές (13-04-2012) το βράδυ στην Άρτα οι τέσσερις δράστες επιτέθηκαν σε δύο ημεδαπούς, ηλικίας 20 και 17 ετών και με τη χρήση σωματικής βίας, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν το πορτοφόλι του 20χρονου, τραυματίζοντάς τον ελαφρά ενώ αφαίρεσαν από τον 17χρονο το χρηματικό ποσό των δέκα (10) ευρώ.

 Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για παροχή πρώτων βοηθειών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των συνεργών του.




Ιωάννινα, 14 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη στα Ιωάννινα, ημεδαπός για κλοπή από εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας.

 Συνελήφθη σήμερα (14-04-2012) νωρίς το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

 Ειδικότερα, σήμερα (14-04-2012) πολύ νωρίς το πρωί, ο 28χρονος διέρρηξε εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας στα Ιωάννινα και αφαίρεσε εξαρτήματα φωτιστικών και πολυελαίων από ορείχαλκο βάρους (200) κιλών και συνολικής αξίας (4.000) ευρώ, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσε σε φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και τράπηκε σε φυγή.

 Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενήργησε επιστάμενες έρευνες και αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη του 28χρονου.Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και τέσσερα ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.




Ιωάννινα, 13 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαπές για κλοπές πορτοφολιών εντός του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στα Ιωάννινα.

 Συνελήφθησαν, χθες (12-04-2012) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 33 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστιδες λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει πορτοφόλια από ανυποψίαστους πολίτες, εντός του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στα Ιωάννινα.Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) πορτοφόλια και το χρηματικό ποσό των (465) ευρώ.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Άρτα, 13 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Άρτα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων.

 1.Συνελήφθη χθες (12-04-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη). Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, πραγματοποίησαν, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, έρευνα στην οικία του 30χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (12,30) γραμμαρίων.
μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.



2.Συνελήφθησαν χθες (12-04-2012) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 52 και 50 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης βάρους (2,46) γραμμαρίων και εννιά (9) ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχαν χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.



epirus-ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας