Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Πρέβεζα!

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου προκάλεσε τον αποτροπιασμό όχι μόνο των φιλόζωων αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας της Πρέβεζας.Συγκεκριμένα..
την Παρασκευή βρέθηκε νεκρή μια νεαρή αλεπού δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο ύψος του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλου.Η αλεπού ήταν δεμένη με σκοινί γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι το άγριο ζώο κακοποιήθηκε και θανατώθηκε από συγκεκριμένα άτομα.

Το θλιβερό αυτό γεγονός συνδέθηκε για πολλούς με τον απαγχονισμό του σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο στην Βιομηχανική Περιοχή δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για τους δράστες.Την ίδια στιγμή ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Νεοχωρίου και Αγίας Τριάδας, επιβεβαιώνει απόλυτα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για την δράση αγνώστων οι οποίοι προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα σκυλιά της περιοχής. Όπως αναφέρουν τις τελευταίες μέρες, κάποιοι έχουν επιδοθεί σε παράνομη εξόντωση σκύλων, αδέσποτων και μη από επιτήδειους που σκορπούν τον θάνατο με δηλητήριο.

«Η απάνθρωπη αυτή ενέργειας παρουσιάζεται σε αυλές σπιτιών , όπου υπάρχουν και μικρά παιδιά, στην πλατεία του χωριού, στην παιδική χαρά και σε δημόσιους χώρους» αναφέρουν ενώ καλούν οποιονδήποτε έχει στοιχεία για την ταυτότητα των ενόχων να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του Συλλόγου2682021337.


πηγη...epirusgate.blogspot.com