Στα «μαλακά» έπεσαν οι δράστες της ληστείας στους Χαλκιάδες

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας και με παρουσία ΜΑΤ εκδόθηκε η απόφαση του Εισαγγελέα και του Ανακριτή Άρτας, που παραπέμπει σε δίκη 7 άτομα για την υπόθεση της ληστείας που έγινε στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου...

Μόνο που μετά την απολογία τους οι 6 από τους 7 δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους με περιοριστικούς όρους, να παρουσιάζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους κάθε 5 του μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Ο 7ος που ανέλαβε την ευθύνη της αφαίρεσης των χρημάτων (22.000 ευρώ) από το ζευγάρι, προφυλακίστηκε και θα μεταφερθεί στις φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων. Και οι 7 είναι συγγενείς μεταξύ τους και είναι κάτοικοι του Λούρου.
Αξίζει να σημειωθεί όπως έγκαιρα είχε γράψει το PrevezaPosto ότι τόσο το ζευγάρι που έπεσε θύμα της ληστείας όσο και ο Αιγύπτιος που τους έστειλε με τα χρήματα για να αγοράσουν 2 μηχανήματα από τους Ρομά του Λούρου δήλωσαν, ότι δεν έχουν την απαίτηση να τιμωρηθούν οι δράστες. Κι αυτό γιατί υπήρξε διευθέτηση μεταξύ τους, καθώς οι Ρομά πωλητές των 2 μηχανημάτων πήραν τα υπόλοιπα χρήματα και παρέδωσαν τα μηχανήματα στον Αιγύπτιο, ενώ 2.000 ευρώ πήρε και το ζευγάρι των θυμάτων της ληστείας που ήταν δικά τους χρήματα και τους τα είχαν αφαιρέσει μαζί με τα άλλα.



Πηγη: Prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας