Εκδηλώσεις για τα κούλουμα διοργανώθηκαν με επιτυχία σε όλο το Δήμο Πρέβεζας από συλλόγους της περιοχής και με την συνεργασία του Δήμου.

Συγκεκριμένα κούλουμα εκτός από το ιστορικό κέντρο της πόλης- που το γλέντι χτύπησε κόκκινο και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ- γιόρτασαν κάτοικοι και επισκέπτες στο λιμανάκι του Παντοκράτορα, στο Λούρο, στον Ωρωπό, αλλά και σε Μύτικα , Κανάλι , Χειμαδιό, Φλάμπουρα και Αρχάγγελο....
Στο αλιευτικό καταφύγιο του Παντοκράτορα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του οικισμού διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή με σαρακοστιανά,με την συμμετοχή του χορευτικού του συλλόγου και του Δήμου, αναβιώνοντας για δεύτερη χρονιά με μεγάλη επιτυχία τα κούλουμα. Ο διαγωνισμός χειροποίητου χαρταετού αποτέλεσε την αφορμή ο γκρίζος ουρανός να γεμίσει με πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα, ενώ έγινε και η βράβευση του μεγαλύτερου και του ομορφότερου χαρταετού. Τις εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χ. Μπαΐλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή Σαρακοστή.



Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας