Ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας με τσεκούρι στο Λούρο

Ένα σοβαρό περιστατικό απασχολεί τις Αστυνομικές Αρχές της Πρέβεζας από χθες (Πέμπτη 8-10-15) το απόγευμα, καθώς αναζητούνται οι 5 δράστες εγκληματικής ενέργειας που εξελίχθηκε στον Λούρο.
Πιο συγκεκριμένα, πέντε Ρομά της περιοχής εισήλθαν στο κατάστημα πώλησης χαλιών, κουβερτών κλπ που βρίσκεται...
στο ίσωμα του Λούρου επί της Εθνικής Οδού και χτύπησαν με το τσεκούρι και τα χέρια τους τον ιδιοκτήτη Χ.Τ., αποσπώντας του 3.000 ευρώ που είχε στην τσέπη του.
Προφανώς οι δράστες γνώριζαν ότι είχε χρήματα πάνω του, από τις εισπράξεις στην εμποροπανήγυρη της Παραμυθιάς όπου συμμετείχε ο επαγγελματίας αυτός.
Ίσως μάλιστα να υπολόγιζαν και σε πολύ περισσότερα χρήματα.
Φεύγοντας προξένησαν διακεκριμένες φθορές με το τσεκούρι στο αυτοκίνητο του θύματος και έφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση.
Το θύμα που είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού αρχικά και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύεται, καθώς το χτύπημα από το τσεκούρι στην πλάτη του θεωρήθηκε σοβαρό.
Ήδη ο δικηγόρος του θύματος, γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καραβίδας, υπέβαλλε μήνυση εκ μέρους του παθόντος στο Αστυνομικό Τμήμα Λούρου και αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Σημειώνουμε ότι οι δράστες είναι ταυτοποιημένοι, αφού αναγνωρίστηκαν και από το θύμα αλλά και από μάρτυρες που βρίσκονταν στον χώρο του συμβάντος.




prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας