65χρονη πέθανε από γρίπη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας

Μια 65χρονη γυναίκα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, έχασε την μάχη για τη ζωή και απεβίωσε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας λίγο πριν μεταφερθεί για θεραπεία σε εντατική μονάδα της Θεσσαλονίκης.....


Συγκεκριμένα η άτυχη γυναίκα που κατάγονταν από την Πάλαιρο είχε προσβληθεί από την γρίπη Η3Ν2 και μεταφέρθηκε αρχικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Εκεί δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό και την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.


Η γρίπη όμως δεν υποχωρούσε και αποφασίστηκε να μεταφερθεί σε εντατική μονάδα μεγάλου νοσοκομείου καθώς υπήρχε πρόβλημα για την ζωή της.

Ο συγκεκριμένος ιός της γρίπης δημιουργεί περικαρδίτιδα και έτσι έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άτομα στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.


Δυστυχώς παρά τις εντατικές προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου να βρεθεί κρεβάτι σε εντατική μονάδα των νοσοκομείων Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης , Πάτρας και Αθήνας , αυτό δεν έγινε δυνατό και η γυναίκα παρέμενε στην Πρέβεζα.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής(30-1-15) νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ειδοποίησε ότι εκκενώθηκε κρεβάτι και το ΕΚΑΒ ετοιμάστηκε για την μεταφορά της ασθενούς.
Ήταν όμως αργά γιατί ήδη η γυναίκα ξεψύχησε λίγο πριν τη μεταφορά της.

Η συγκεκριμένη γρίπη είναι αυτή την εποχή σε έξαρση και πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες των γιατρών και όσοι προσβάλλονται να προβαίνουν άμεσα στη λήψη αντιβιοτικών φαρμάκων με τις οδηγίες τους, όσοι πάλι έχουν έντονα συμπτώματα να απευθύνονται έγκαιρα στο νοσοκομείο.




http://prevezaposto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας