Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Ιωάννινα και Πρέβεζα, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, στις 05-01-2015 σε Ιωάννινα και Πρέβεζα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για....
την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τρία (3) άτομα. Πρόκειται για έναν 18χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 18 και 26 ετών.


 Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση , συνελήφθησαν στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν να αποκρύπτουν σε πάρκο δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (22,4) γραμμαρίων.

 Στη δεύτερη περίπτωση , στην πόλη της Πρέβεζας, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον 18χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν στην κατοχή του (1,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

 Προανάκριση για τις παραπάνω υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας