45χρονος Πρεβεζάνος συνελήφθη επειδή έσπαγε με σφυρί παρμπρίζ αυτοκινήτων

Ένα άτομο που επανειλημμένα έχει απασχολήσει την αστυνομία αλλά και την πυροσβεστική, εντοπίστηκε από την αστυνομία ως υπεύθυνος....
των ζημιών που έγιναν σε 12 Ι.Χ. αυτοκίνητα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα το άτομο αυτό πήγαινε αργά το βράδυ με το δίκυκλο μοτοποδήλατό του πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και με ένα σφυρί έσπαγε το πίσω παρμπρίζ και έφευγε χωρίς να κλέβει ή να παίρνει οτιδήποτε από το αυτοκίνητο.
Πρόκειται για μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα ατόμου το οποίο έχει συλληφθεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν για απόπειρα εμπρησμού στο δάσος Μονολιθίου.


Στην παρούσα φάση και σε διαφορετικές ημερομηνίες έσπασε τα παρμπρίζ 12 συνολικά αυτοκινήτων, ενώ «κατέβασε» με το σφυρί του και την βιτρίνα ενός καταστήματος.

Η αστυνομία είχε από την αρχή υποψία ότι είναι το συγκεκριμένο «σαλεμένο» άτομο και με διασταύρωση στοιχείων που έγινε από κάμερες οδηγήθηκε στην σύλληψη του 45χρονου που είναι Συρρακιώτης στην καταγωγή και διαμένει με την οικογένειά του που μαζί του ζει τον δικό της Γολγοθά, στην περιοχή Νικοπόλεως μετά το πρατήριο Λαϊνά.


Στην αστυνομία που τον συνέλαβε δεν αρνήθηκε τις πράξεις του ούτε έδωσε εξηγήσεις αφού τυχαία επέλεγε τα οχήματα στα οποία προξενούσε φθορές.

Δεν παραπέμφθηκε με την διαδικασία του αυτόφωρου αφού αυτό είχε περάσει και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο για το κατ΄εξακολούθηση αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Φυσικά μέχρι την δίκη του αφέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος με το σφυρί του και… ευτυχώς χωρίς δρεπάνι.



http://prevezaposto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας