Εργατικό δυστύχημα στο Λυκοτρίχι Ιωαννίνων (Φωτο)

Μοιραίο στάθηκε το πρώτο μεροκάματο για τον άνδρα, ηλικίας περίπου 55 χρονών από την Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων...


Το δυστύχημα έγινε στις δώδεκα το μεσημέρι περίπου. Ο άνδρας βρέθηκε κάτω από μηχάνημα έργων, με πολτοποιημένο μέρος του σώματός του.

Σε μικρή απόσταση ήταν σταθμευμένο το μηχανάκι με το οποίο είχε κινηθεί ως εκεί.

Έτσι αρχικά δόθηκε η εικόνα του τροχαίου δυστυχήματος.

Από τα στοιχεία όμως που συγκέντρωσε στην πορεία η αστυνομία προέκυψε ότι ο 55χρονος έκανε σήμερα το πρώτο του μεροκάματο στην εταιρία που κατασκευάζει τον δρόμο Αμφιθέας Λυκοστόμου.

Οι συνάδελφοί του, για λόγους που ακόμη ερευνώνται από την αστυνομία, αμέσως μετά το δυστύχημα εξαφανίστηκαν, γεγονός που προκάλεσε πολλά κι εύλογα ερωτήματα.

Ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας και τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα, που όμοιό του δεν υπάρχει στα τοπικά χρονικά.

Το γεγονός ότι ο 55χρονος είχε ξεκινήσει δουλειά, ως χειριστής μηχανήματος, επιβεβαίωσαν και πολλοί συγχωριανοί του, οι οποίοι βρέθηκαν στο τόπο του δυστυχήματος.

Οι εικόνες που αντίκρισαν αστυνομικοί και πυροσβέστες δεν περιγράφονται. Το χωριό βουτήχθηκε στο πένθος από το χαμό ενός ανθρώπου που αφήνει πίσω του οικογένεια και παιδιά.




πηγη: epiruspost.gr


Το δελτιο τυπου της ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα (11-12-2014) και ώρα 11.50, στην Επαρχιακή Οδό Αγίας Μαρίνας – Περάματος Ιωαννίνων, κατά την διάρκεια εργασιών διαπλάτυνσης οδικού δικτύου, 58χρονος ημεδαπός εργαζόμενος παρασύρθηκε από μηχάνημα έργων (οδοστρωτήρα), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο χειριστής του μηχανήματος αναζητείται, ενώ συνελήφθησαν ο εργοδηγός και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας