Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για περιπτώσεις κλοπών


Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται....
από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα


  • Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν χθες (19-10-2014) αργά το βράδυ, στην Ελεούσα Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της παράνομης εισόδου στη χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος επιχείρησε να πουλήσει στον 31χρονο, δύο αλυσοπρίονα και ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, τα οποία είχαν κλαπεί την προηγούμενη ημέρα από αποθήκη, ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού στην Ελεούσα Ιωαννίνων. Τα κλεμμένα μηχανήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (19-10-2014) το μεσημέρι, μαζί με δύο συνεργούς του, εισήλθε σε σπίτι 75χρονης ημεδαπής στην Καμπή Άρτας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ. 

  • Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος ενός 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή μοτοποδηλάτου. Ειδικότερα, χθες (19-10-2014) το μεσημέρι, στο 4ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντόπισαν τον 38χρονο να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, για το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε δηλωθεί κλοπή την 22-09-2014 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

  • Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπή από μονοκατοικία στην πόλη της Άρτας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 14-10-2014, ο 33χρονος εισήλθε σε μονοκατοικία 83χρονης ημεδαπής που βρίσκεται στην πόλη της Άρτας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ. 

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας