Κ.Α.Ο Πρέβεζας - Λουριώτικος Α.Γ.Ο 90-64 - Δηλώσεις Λώλη - Στατιστικά

Σε ένα παιχνίδι όπου παιζόταν η πρωτιά του ομίλου (και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs) ο Λουριώτικος Α.Γ.Ο δεν τα κατάφερε και την νίκη,μαζί με την πρώτη θέση,κατέκτησε δίκαια ο Κ.Α.Ο Πρέβεζας με το επιβλητικό 90-64 (43-33)...


Στα του αγώνα τώρα, με κακή άμυνα στην περιφέρεια όπου σχεδόν όλα τα σουτ του Κ.Α.Ο.Π γίνανε ελεύθερα το δεκάλεπτο έκλεισε με 22-19 με τον γηπεδούχο να εύστοχη σε αυτό το διάστημα σε 5 τρίποντα (Παπαδιώτης 3,Σκαμνέλος 2).Ως απάντηση στον επιθετικό οίστρο του Κ.Α.Ο.Π. υπήρξε από τον Λ.Α.Γ.Ο. ο Ζαμπίθας με 10 πόντους σε αυτό το δεκάλεπτο (για άλλο ένα παιχνίδι από τους κορυφαίους)

Και το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό, με τον Λ.Α.Γ.Ο να μην βρίσκει λύσεις στην άμυνα και τον Κ.Α.Ο.Π να συνεχίζει να χτυπά στις αδυναμίες του αντιπάλου, όπου σε συνδυασμό με την απίστευτη ευστοχία του από τα 6,75 (8 τρίποντα στο ημίχρονο) ήρθε το 21-14 του δεκαλέπτου και το 43-33 να βρίσκει τον Κ.Α.Ο.Π στο +10 με την λήξη του ημιχρόνου.Ενα ημίχρονο όπου εκτός από την κακή μέρα που βρέθηκε ο Λ.Α.Γ.Ο είχε και κληρονομιά τον τραυματισμό του Βάρλα που τον έθεσε εκτός από το υπόλοιπο του αγώνα.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Λ.Α.Γ.Ο έδειξε σημάδια βελτίωσης τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και στα μισά του δεκαλέπτου πλησίασε στους 3 πόντους (45-42) αναγκάζοντας τον προπονητή του Κ.Α.Ο.Π να ζητήσει εσπευσμένα time out.
Με την επαναφορά στο παρκέ των δύο ομάδων μετά το time out μόνο μία ομάδα μπήκε στον αγώνα και αυτός ήταν ο Κ.Α.Ο.Π βρίσκοντας αντιμέτωπο τον ίδιο κακό Λ.Α.Γ.Ο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με την διαφορά να ανεβαίνει συνεχώς και να κλείνει στο τέλος της τρίτης περιόδου στο ασφαλές για την έκβαση του αγώνα +20 (64-44)

Με το ποιος θα είναι ο νικητής να έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο στην τελευταία περίοδο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μια ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν πράγματα και σχήματα και να δώσουν σε παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής σημαντικά λεπτά στον αγώνα.Ετσι ήρθε και το επιμέρους 26-20 του δεκαλέπτου με τον Κ.Α.Ο.Π να μπορεί πλέον να πανηγυρίζει για την πρωτιά του ομίλου.

Για τους γηπεδούχους παίκτες του Κ.Α.Ο.Π όπου ευστόχησε σε 13 συνολικά τρίποντα είχε ως κορυφαίους τους Κάρτσακλα (27π./4τρ.) Σκαμνέλο (18π./5τρ.) Παπαδιώτη (14π./4τρ) και Κοψάρη (12π.)
Για τον Λ.Α.Γ.Ο ξεχώρισαν οι μικροί Ζαμπιθας (28π.) Αντώναρος Β.(18π./2τρ)
Και Αντώναρος Α. (6π.)



Δηλώσεις προπονητή Λ.Α.Γ.Ο

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα και δικαίως ήρθε η ήττα.
Μια ήττα από την οποία μπορούμε να μάθουμε πολλά και σίγουρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά που σίγουρα είναι πολλά από τον σημερινό αγώνα.Γιατί στον αθλητισμό και μάλιστα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό η ήττα είναι μάθημα αρκεί να ξέρεις να το διαβάσεις.
Πολλά συγχαρητήρια στη ομάδα του Κ.Α.Ο.Π που δίκαια κατακτά την πρώτη θέση και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα play off.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μου μικρούς και μεγάλους για την στήριξη στην ομάδα αυτά τα δύσκολα χρόνια που προσπαθούμε να την κρατήσουμε ενεργή με νύχια και με δόντια και με απίστευτες δυσκολίες και τρικλοποδιές (κυρίως εκ των έσω) και με απούσα κάθε βοήθεια από δημοτικές αρχές.
Το μόνο που θα πρέπει να αισθανόμαστε είναι περηφάνια και ικανοποίηση για όλα αυτά που μπορούμε και καταφέρνουμε όλοι μας (Πρόεδρος,παίκτες και προπονητής).


Στατιστικα

Κ.Α.Ο. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

4)Κοψάρης (12π.)
6)Παπαδιώτης (14π./4τρ.)
7)Κουτσοτόλης (6π.)
9)Νάστος (7π.)
10)Σκαμνέλος (18π./5τρ.)
11)Μαυρομμάτης (συμμετοχή)
12)Δημολίτσας (6π.)
13)Κάρτσακλας (27π./4τρ.)
14)Σμπόνιας (συμμετοχή)
15)Αλφαντάκης (συμμετοχή)

Προπονητής:Ζήσης Θ.

Ομαδικά φάουλ:28
Βολές:9/20


ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο

4)Βάρλας (2π.)
6)Ζαμπίθας (28π.)
7)Αντώναρος Β.(18π./2τρ.)
8)Γκιουσάς (συμμετοχή)
9)Κονταξής (συμμετοχή)
10)Μήτρος (4π.)
11)Λιόντης (συμμετοχή)
12)Σούρδης (συμμετοχή)
13)Αντώναρος Α. (6π.)
14)Τσιόλης (συμμετοχή)
15)Βαγγέλης Δ. (6π.)

Προπονητής:Λώλης Θ.

Ομαδικά φάουλ:18
Βολές:16/22



ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ Α)22-19 Β)21-14 Γ)21-11 Δ)26-20












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας