Στην Πρέβεζα σήμερα ο Γιάννης Αγγελάκας


Στην Πρέβεζα σήμερα ο Γιάννης Αγγελάκας προσκεκλημένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας για μια συναυλία, όπου θα παρουσιάσει την νέα του δισκογραφική δουλειά «Η γελαστή ανηφόρα» μαζί με παλιά του τραγούδια. Η συναυλία...
θα δοθεί ώρα 9.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο "Γιάννης Ρίτσος". Η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Αγγελάκα με τίτλο ''Η Γελαστή Ανηφόρα'' περιέχει 13 νέα τραγούδια και κυκλοφορεί σε μορφή βιβλίου με κάποια αδημοσίευτα κείμενα του έως τώρα.

Οι λούπες, τα κρουστά και ο μπαγλαμάς του Ντίνου Σαδίκη ζωγραφίζουν έντονα τις εικόνες που περιγράφουν τα λόγια του Αγγελάκα. Ο Αγγελάκας για μια ακόμα φορά προτείνει νέες μουσικές ιδέες. Τραβάει προς τη γελαστή του ανηφόρα και δεν νοσταλγεί αυτά που αφήνει, μα διψά για νέες ήττες και νέες συντριβές.

 Εισιτήρια προπωλούνται στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς . Τιμή προπώλησης 10 ευρώ. Πληροφορίες στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας και στο τηλέφωνο 6972832703.Προπώληση εισιτηρίων γίνεται επίσης στο Βιβλιοπωλείο "Ατραπός",στο Μπαρ "Το ρολόϊ",στοΑrt Cafe "Μποτίλια στο πέλαγο", στο "Copy and Print" (Λ.Ειρήνης 42), στην "Infonet" (Λ.Ειρήνης 5) , στο Βιβλιοπωλείο "Η πολυθρόνα του Νίτσε" στην Άρτα .


πηγη...Δ.Ρ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας