ΗΠΑ: τον έκλεισαν φυλακή για ένα comment στο Facebook!!!

Στην πατρίδα της ελευθερίας και του ονείρου, κλείνουν φυλακή εφήβους για ένα απλό σαρκαστικό σχόλιο στο Facebook. Ο 19χρονος Justin Carter απο το Τεξας ήταν στον υπολογιστή του και βαριόταν. Μπήκε στο Facebook του και έρχισε να παίζει με τους φίλους ενα ηλεκτρονικό παιχνίδι που λέγεται League Of Legends. Σκοπός του παιχνιδιού....
είναι να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς σου με όπλα. Όταν ο Justin είπε πως του αρέσει το παιχνίδι, ένας άλλος νεαρός του είπε πως είναι πειραγμένος στο κεφάλι. Και τότε με μια δόση χιούμορ και ειρωνίας ο Justin απάντησε «ναι, είμαι πολυ πειραγμένος στο κεφάλι.

 Θα πυροβολήσω όλα τα παιδιά του σχολείου και θα φάω τις καρδιές τους» (κάτι που συμβαίνει στο παιχνίδι) με δυο σειρές LOL στη συνέχεια κάνοντας σαφές πως επρόκειτω για αστείο. Οι αρχές όμως, θεώρησαν πως ο νεαρός είναι πραγματική επειλή και ετοιμάζει στ' αλήθεια τρομοκρατικό χτύπημα σε σχολείο (μιας και τότε, για κακή του τύχη, έμενε κιολας κοντά σε ένα Δημοτικό Σχολείο).

Όταν μια, υστερική προφανώς, γυναικα απο τον Καναδά είδε το post και τα comments απο κάτω, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρέθηκε αμέσως στην πόρτα του νεαρού τον οποίο συνέλαβε. Ο Justin θα μείνει στη φυλακή μέχρι την δίκη του την Δευτέρα. 

Οι γονείς του έχουν ξεκινήσει εκστατεία για την απελευθέρωση του στο διαδίκτυο και οι αρχές επιμένουν πως παίρνουν κάθε απειλή για την ασφάλεια σοβαρά. Προφανώς ακόμα και όταν δεν ήταν καν πραγματική απειλή. Μόνο στην χώρα της ελευθερίας!!!

πηγη...kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας