Ο διαγωνισμός ανάδειξης των καλύτερων γλουτών στην Βραζιλία [εικόνες+ βίντεο]

27 διαγωνιζόμενες, μια από κάθε πολιτεία της Βραζιλίας, διεκδικούν το ψήφο του κοινού προκειμένου να κερδίσουν τον πολυπόθητο τίτλο της...
Miss Bumbum Brazil. Με άλλα λόγια να επιβεβαιώσουν και με την βούλα ότι διαθέτουν τους καλύτερους γλουτούς σε μια χώρα 194 εκατ. κατοίκων.
Πάνω από 500 διαγωνιζόμενες δήλωσαν συνολικά συμμετοχή στο δημοφιλή αυτό διαγωνισμό γλουτών, το φινάλε του οποίου θα λάβει χώρα τον επόμενο Νοέμβριο στο Σάο Πάολο.

Άλλωστε οι γλουτοί -και η λατρεία τους- αποτελούν οργανικό κομμάτι της βραζιλιάνικης κουλτούρας, καθώς επίσης και μέρος του στερεότυπου που έχει ο υπόλοιπος πλανήτης για τις βραζιλιάνες.

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Κακάου Όλιβερ, διοργανωτής του διαγωνισμού «Πιστεύω πως το τροπικό κλίμα, το καρναβάλι και όλη αυτή η επιμειξία των φυλών προσδίδουν στην βραζιλιάνα γυναίκα ένα μοναδικό ανατομικό πλεονέκτημα».

Ο πρώτος γύρος του φετινού bumbum (σ.σ. που στα βραζιλιάνικα σημαίνει γυναικεία οπίσθια) είχε ως στόχο την ανάδειξη των 27 φιναλίστ μέσω ιντερνετικής ψηφοφορίας στο www.misbumbumbrasil.com .
Αυτή την στιγμή οι υποψήφιες έχουν μπροστά τους μερικές εβδομάδες ώστε να γυμναστούν, να αδυνατίσουν και γενικώς να ολοκληρώσουν την προετοιμασία του πριν «στηθούν» για πρώτη φορά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.
Η περσινή νικήτρια, Ροσάνα Φερέιρα, έφυγε πλουσιότερη κατά 5.000 δολάρια και με ένα συμβόλαιο συνεργασίας με πρακτορείο μοντέλων.
iefimerida.gr