Πρωτομαγια στον Αγιο Βαρναβα απο την ΔΕ Λουρου και τους πολιτιστικους συλλογους της περιοχης.

Πρωτομαγια στο ειδυλλιακο δασος του Αγιου Βαρναβα μας καλουν αν γιορτασουμε , η Δημοτικη Ενοτητα Λουρου και οι Συλλογοι της περιοχης!Οσοι επιλεξουν να περασουν την ημερα στο παραποταμιο δασος , 8α εχουν την ευκαιρια να απολαυσουν...
τηνφυση και συναμα να χαρουν αφθονο κρασι και φαγητο με την συνοδεια ορχηστρας!Στοχος της εκδηλωσης αυτης ειναι αφενος να αναδειχθει το μοναδικο τοπιο της περιοχης και αφετερου οι οικογενιες - που δοκιμαζονται σκληρα απο την οικονομικη κριση- να περασουν μια ομορφη ημερα μακρυα απο το αγχος και ολα τα δυσαρεστα που τους επιφυλλασειη καθημερινοτητα.
   Ο Αγιος Βαρναβας ειναι ενα απο τα λαχιστα παραποταμια δαση τησ Ευρωπης και οι παρεμβασεις που εχουν γινει τα τελευταια χρονια απο την Δημοτικη Αρχη εχουν δημιουργησει εναν μοναδικο προορισμο για οσους επιθυμουν να χαρουν την φυση.Τα υπεραιωνοβια δεντρα,η παιδικη χαρα,η βλαστηση αλλα και η μοναδικη στην Ελλαδα-και δευτερη σε ολη την χριστιανοσυνη- ιστορικη εκκλησια του Αποστολου Βαρναβα ειναι μερικα μονο απο τα οσα μπορει να θαυμασει ο επισκεπτης.
  Περπατωντας λιγα μετρα απο την εκκλησια θα φτασει στην προβλητα που υπαρχει εκει και θα θαυμασει τον ποταμο Λουρο.Στοχος των διοργανωτων της εκδηλωσης ειναι το αισθητικο δασος να απο τελεσει προορισμο για τους κατοικους οχι μονο της Πρεβεζας αλλα και της ευρυτερης περιοχης.
  Την προσκληση για την γιορτη της Πρωτομαγιας θ'ακολουθησουν κι αλλες εκδηλωσεις ενω στις 11 Ιουνιου ανημερα της γιορτης του Αγιου Βαρναβα ο Δημος Πρεβεζας και η Δημοτικη Ενοτητα Λουρου θα υποδεχτουν τισ εκατονταδες πιστων που επισκεπτονται την περιοχη. 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και
ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας