Μια μοναδική Ferrari για έναν μεγιστάνα από το Ντουμπάι

 Ρε τι κάνει το χρήμα. Ο γόνος μιας οικογένειας που έχει εταιρία πετροχημικών στο Ντουμπάι, ζήτησε από την Ferrari -και η τελευταία το αποδέχθηκε- να κατασκευάσει ένα supercar αποκλειστικά γι΄ αυτόν
Η Ferrari ετοιμάζεται να μας δείξει ένα νέο μοντέλο one off μοντέλο, το οποίο σχεδιαστικά θα βρίσκεται πολύ κοντά στην φωτογραφία που διέρρευσε από το Μαρανέλο.
Το νέο, μοναδικό (αφού θα κατασκευασθεί σε ένα μόνο αντίτυπο) supercar θα χρησιμοποιεί το πάτωμα και τα μηχανικά μέρη της 599 GTO και προορίζεται για Τζίρανγκ Αρια, έναν 32 ετών επιχειρηματία που ζει στο Ντουμπάι, και ασχολείται με τις επιχειρήσεις πετροχημικών της οικογένειάς του.
Ο Αρία είναι συλλέκτης μοντέλων της Ferrari και έχει στη συλλογή του τόσο επιβατικά, όσο και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, κατάφερε να πείσει την «σκουντερία» να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο ειδικά για αυτόν.
Οι σχεδιαστές του έδειξε 12 πιθανές εκδόσεις και επέλεξε συγκεκριμένα στοιχεία από κάθε ένα για το τελικό προϊόν. Ένα πήλινο ομοίωμα της τελικής έκδοσης έχει ήδη κατασκευαστεί.Δημήτρης Δοντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας