Bugatti Veyron Sport Brown(φωτο)

Από το 2005 που η γαλλική Bugatti παρουσίασε την Veyron, το ταχύτερο δηλαδή "κανονικό" (τέλος πάντων) αυτοκίνητο στον κόσμο, αποτελεί το απόλυτο αντρικό αντικείμενο πόθου...

Πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε την τελευταία της βερσιόν. Δεν πολυέχει νόημα να γράφεις τα συνήθη τεχνικά παραληρήματα... που βρίσκει κανείς σ' ένα περιοδικό ή ένα site αυτοκινήτου όταν μιλάς για μια Bugatti Veyron.
 Γιατί πολύ απλά αυτό είναι ένα dream car. Όσο πιο ονειρικό γίνεται, μάλιστα, αφού με τελική ταχύτητα 431 χλμ/ω. -που μόνο στο όνειρό του μπορεί κανείς να πιστέψει ότι θα τα πιάσει, ακόμη κι αν είναι ιδιοκτήτης μιας Veyron- είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο εμπορίου στον πλανήτη. Η νέα έκδοση της Veyron είναι η Vitesse και παρουσιάστηκε προ μηνός στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Πρόκειται για μια νέα εκδοχή της Veyron Grand Sport που με τη σειρά της πρωτοεμφανίστηκε το 2009 και ικανοποιούσε όσους ήθελαν το αυτοκίνητο... ανοικτό, αν και χωρίς την οροφή του, η τελική περιοριζόταν στα 369 χλμ/ω. (μόλις). Η Vitesse όμως φόρεσε έναν κινητήρα 1200 ίππων (8λιτρο με τέσσερα τούρμπο) και φιλοδοξεί να πιάσει κάτι παραπάνω στην τελική. Προς το παρόν πιάνει τα 100 χλμ/ω. από στάση σε 2,6 δευτερόλεπτα (μόλις) και βγαίνει σε καφέ. Αν την θέλετε και σε μπεζάκι, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε κάποια αντιπροσωπεία της Volkswagen, που έχει εδώ και 12 χρόνια εξαγοράσει την Bugatti.
mensguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας