Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του αγωγού ύδρευσης από Ζέφυρο έως δεξαμενές Καναλίου

Την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης του Δήμου της Πρέβεζας σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του αγωγού ύδρευσης από Ζέφυρο έως δεξαμενές Καναλίου προϋπολογισμού 2.463.887.00 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ...



Το έργο θα δώσει λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα που είναι η υδροδότηση της παράκτιας ζώνης. Το Κανάλι σήμερα τροφοδοτείται από τον κεντρικό αγωγό του Συνδέσμου Ύδρευσης Πρέβεζας ένα έργο που έχει κατασκευαστεί πριν 40 χρόνια και δεν μπορεί να καλύψει πλέον τις ανάγκες ύδρευσης των κατοίκων δεδομένης και της τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η περιοχή.

Σύμφωνα με την μελέτη ο αγωγός θα ξεκινήσει από τον Ζέφυρο και θα φτάσει έως την διασταύρωση του αγωγού για την πρώτη δεξαμενή ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις θα μεταφέρουν το νερό έως το Κανάλι. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ,υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο τέθηκε ως μια από τις πρώτες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής αφού θα δώσει λύση σε ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα που αφορά εκτός των νοικοκυριών και δεκάδες τουριστικές επιχειρήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας