Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία του Νομού Πρέβεζας

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες και ολοκληρώνονται στις 21 Ιουνίου. Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πρέβεζας...Σας γνωρίζουμε ότι από την 1η Ιουνίου ξεκίνησαν οι εγγραφές των νηπίων (Α΄ και Β΄ ηλικίας) στα Δημόσια Νηπιαγωγεία της διεύθυνσής μας. Για το διδακτικό έτος 2016-2017 εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί το 2011 και το 2012. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τις πρωινές ώρες και ολοκληρώνονται στις 21 Ιουνίου.
Για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο, εκτός από την αίτηση εγγραφής, απαιτούνται και τα κάτωθι δικαιολογητικά:
α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Σας ενημερώνουμε ότι από το σχολικό έτος 2016-17 και εφεξής, για την εγγραφή των νηπίων (Α΄ και Β΄ ηλικίας) στα Δημόσια Νηπιαγωγεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά θα αναζητηθεί από τα Νηπιαγωγεία μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Μyschool του ΥΠΠΕΘ.
β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Για το νήπιο που θα συνεχίσει τη φοίτησή του στο ίδιο νηπιαγωγείο και δεύτερη χρονιά δεν απαιτείται νέο Α.Δ.Υ.Μ.
δ. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα ή άλλο στοιχείο κατά την κρίση του Προϊσταμένου του Νηπιαγωγείου, από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του νηπίου.
ε. Δήλωση του γονέα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση του νηπίου.
Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές των εργαζόμενων γονέων/κηδεμόων ή άνεργων γονέων/κηδεμόνων ή γονέων/κηδεμόνων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μπορούν να εγγραφούν στο ολοήμερο πρόγραμμα των νηπιαγωγείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας