Αγρότες μπλόκου Λούρου: Κλείσιμο δρόμου στη Σκάλα Λούρου και κλείσιμο της εφορίας Πρέβεζας

Ανακοίνωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΠΛΟΚΟΥ ΛΟΥΡΟΥ...


Οι συνάδελφοι αγρότες που συμμετέχουν στο αγροτικό μπλόκο του Λούρου επέστρεψαν από τις μεγαλειώδεις και συγκλονιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών στην Αθήνα.

Οι κινητοποιήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα κάτω από τη πρόσκληση του πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων με τη συμμετοχή εργαζομένων και μικροεπαγγελματιών στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία. Η συμμετοχή μας σε αυτές τις κινητοποιήσεις μας δυνάμωσαν και μας έχουν μαχητικοποιήσει για τη συνέχιση του αγώνα το επόμενο διάστημα.
Για πρώτη φόρα αγρότες με τα τρακτέρ του διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην αντιασφαλιστική-αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Καταγράφηκε στις κινητοποιήσεις η μαζική συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των εργαζομένων της Αθήνας που μας δίνει ώθηση για συνέχιση του αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της.
Συνεδρίασε χθες 15/2 και ώρα 9,00 μμ η γενική συνέλευση και αποφάσισε
Παραμένουμε στο μπλόκο, θα συμμετάσχουμε το επόμενο διάστημα στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Σήμερα 16/2 κλείνουμε την σκάλα Λούρου από 7,00 μμ έως 9,00 μμ.

Την Τέταρτη 17/2 και ώρα 7,00 πμ κλείνουμε την εφορία στην Πρέβεζα. Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε όσο και αν κάποια δημοσιεύματα προσπαθούν να καταδείξουν το αντίθετο. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας