Ο Λουριώτικος ΑΓΟ αριθμεί πάνω από 70 παιδιά ηλικίας 5-14 ετών στις ακαδημίες του σε μπάσκετ, στίβο και ρυθμική γυμναστική. (Φωτο)

Η βοήθεια από τον Δήμο δεν είναι η αναμενόμενη, ενώ μεγάλος στόχος της διοίκησης του Λουριώτικου είναι για φέτος τα 150 άτομα και τα επόμενα χρόνια ανάπτυξη και άλλων τμημάτων...


Η ανακοίνωση του Λουριώτικου: Η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης του ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ Α.Γ.Ο. έφτασε αισίως τα 20 παιδιά ηλικίας 6 - 11 ετών. Ευχαριστούμε τους γονείς που στηρίζουν την προσπάθειά μας αυτή και καλούμε και όλους τους υπόλοιπους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό, είτε αυτό είναι οι Ακαδημίες του Συλλόγου μας (Μπάσκετ, Στίβος, Ρυθμική Γυμναστική) που αριθμούν σχεδόν 70 παιδιά σε όλα τα τμήματα, είτε στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του Θριάμβου Λούρου. Τα παιδιά θα επιλέξουν που τους αρέσει και θα ευχαριστηθούν την άθληση και τη συμμετοχή τους στην ομάδα. Ο ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο. αθλεί αυτή τη στιγμή σχεδόν 70 παιδιά ηλικίας από 5 - 14 ετών και άλλους 50 ενήλικες στα τμήματα που διατηρεί (Μπάσκετ - Ρυθμική Γυμναστική - Στίβος - Γυμναστική Ενηλίκων). Μεγάλος στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε φέτος τα 150 άτομα και τα επόμενα χρόνια να αναπτύξουμε και άλλα τμήματα καθώς και τα παιδιά που θα αθλούνται. Η βοήθεια από τον Δήμο δυστυχώς ως τώρα δεν είναι η αναμενόμενη και όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος.







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mono bravo sas axizei,paidia!!!!!!!!!!
lago for ever!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας