Oλοσχερή καταστροφή υπέστη το σπίτι στο Λούρο - Κάτοικοι και τοπικοί φορείς συμπαραστέκονται στους συμπολίτες μας

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Λούρου πίσω από το παλιό γυμνάσιο όταν περίοικοι είδαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από διώροφο σπίτι μέσα στο οποίο κοιμόντουσαν 3 παιδιά. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική και στον χώρο έφτασαν λίγο αργότερα 2 οχήματα από την Πρέβεζα και το Θεσπρωτικό με...
επικεφαλής το διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, η οποία έκαψε ολοσχερώς τον 1ο όροφο του σπιτιού (Δείτε Εδω) και όλα τα υπάρχοντα της οικογένειας, από την έγκαιρη επέμβαση της Π.Υ. η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο ισόγειο. 

Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά οι γονείς των παιδιών βρισκόντουσαν στις δουλειές τους, ενώ οι γείτονες που είδαν τις πρώτες φλόγες μπήκαν στο σπίτι και ξύπνησαν τα παιδιά τα οποία ευτυχώς πρόλαβαν να βγουν χωρίς όμως να πάρουν τίποτα μαζί τους. Το σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι είναι πυκνοκατοικημένο και υπήρξε άμεσος κίνδυνος και για άλλα σπίτια.

Στον Λούρο βρέθηκε από νωρίς και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να βοηθηθεί με κάθε τρόπο η οικογένεια, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε το σπίτι της και όλα τα υπάρχοντά της.

Άμεση ήταν επίσης και η ανταπόκριση των κατοίκων του Λούρου, οι οποίοι σπεύδουν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους που μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν στο δρόμο.

Φως στα αίτια του συμβάντος θα ρίξει η έρευνα που διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας