Δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στη Ν. Σαμψούντα από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ σας ενημερώνει την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στη Νέα Σαμψούντα. Θα στεγάζεται στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Νέας Σαμψούντας. Σκοπός μας είναι...
να κάνει τη ζωή των ανθρώπων του Χωριού μας αλλά και των γύρω περιοχών ευκολότερη και καλύτερη, κι όχι απλώς να φιλοξενεί βιβλία. Επίσης να είναι ένας χώρος συνάντησης και συζήτησης για όλους μας που θέλουμε να αλλάξουμε τη μέρα μας συναντώντας ανθρώπους με νέες ιδέες προς τη βελτίωση του χωριού μας και όχι μόνο. Μέσα στις δυσχέρειες, στη μοναξιά ή στα αδιέξοδα, το καλό βιβλίο κρατάει συντροφιά , ανοίγει δρόμους και ορίζοντες. Είναι βιβλία επιλεγμένα, ώστε να ενισχύουν τη γνωριμία των νέων αλλά και των μεγαλυτέρων με την κλασσική, παραδοσιακή και σύγχρονη λογοτεχνία. Η φιλοσοφία της Βιβλιοθήκης δεν εστιάζει στην ποσότητα των βιβλίων, άλλωστε «ουκ εν τω πολλώ το ευ», όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας αλλά στην ποιότητα. Γι' αυτό Μικροί, μεγάλοι και γονείς αλλά και Δημοτικοί-Τοπικοί φορείς, πρέπει να σταθούν σύμμαχοι σε αυτό γιατί η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ είναι δείγμα ποιοτικής Αναβάθμισης στο Χωριό μας!!
Για αυτό σας ζητάμε να συμβάλλετε και εσείς προσφέροντας βιβλίο-βιβλία σε αυτή μας την προσπάθεια μέσα από την σελίδα μας επικοινωνείτε μαζί μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας