Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, η εκδήλωση - επίδειξη των κοριτσιών του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Λουριώτικου Α.Γ.Ο (Φωτο)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, η εκδήλωση - επίδειξη των κοριτσιών του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου μας. Οι μικρές αλλά και μεγαλύτερες αθλήτριες της κυρίας Χόικα Ευαγγελίας εντυπωσίασαν τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο του Λούρου και...
χειροκρότησε όλες τις προσπάθειες των αθλητριών. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λούρου κ. Γκούρας Σπύρος καθώς και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πρεβέζης για τον Αθλητισμό κ. Συγκούνας Ευάγγελος. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την προπονήτρια του τμήματος κα. Χόικα καθώς και όλες τις αθλήτριες για τη δουλειά και την υπομονή που επέδειξαν όλο το χρόνο και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τη Δημ.Εν. Λούρου και τον Αντιδήμαρχο κ. Πανταζή για την παραχώρηση της μικροφωνικής εγκατάστασης καθώς και τον κ. Λώλη Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθειά του στο χειρισμό της και τον μουσικό συγχρονισμό.


Για να δείτε όλες τις φωτογραφιές... κλικ στο βίντεο παρακάτω




Λουρίωτικος Α.Γ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας