8 μήνες φυλάκιση με αναστολή σε 18χρονο Πρεβεζάνο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 7χρονου

Μήνυση κατά 18χρονου Πρεβεζάνου κατατέθηκε από γονείς ενός 7χρονου αγοριού , σύμφωνα με το οποίο, ο 18 χρονος προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε ξενοδοχείο στην παραλιακή οδό της Πρέβεζας...
Aνήλικο αγοράκι διέφυγε της προσοχής των γονιών του στην πισίνα του ξενοδοχείου και στην συνέχεια επέστρεψε λέγοντας τους ότι ο εν λόγω τον άγγιξε σε σημείο του σώματος του. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία η οποία οδήγησε τον 18χρονο στο αστυνομικό τμήμα, καθώς η οικογένεια του ανήλικου η οποία κατάγεται από την Λευκάδα κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρέβεζας και έπειτα από την αυτόφωρη διαδικασία η υπόθεση οδηγήθηκε σε δίκη το πρωί της Δευτέρας 27/7/15 στην Πρέβεζα.
Η δίκη πραγματοποιήθηκε και κλεισμένων των θυρών στο δικαστικό μέγαρο Πρέβεζας. Ο 18χρονος κατηγορείτο από την οικογένεια 7χρονου αγοριού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Έπειτα από την εξέταση των μαρτύρων και την περιγραφή του 7χρονου αγοριού, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, ενώ η υπεράσπιση άσκησε έφεση στην απόφαση. Σύμφωνα με τον 7χρονο ο οποίος περιέγραψε το περιστατικό, την στιγμή που ανέβαιναν τα σκαλοπάτια για την νεροτσουλίθρα, ο φίλος του 18χρονου, τραγουδούσε ένα κοροϊδευτικό τραγούδι αποσπώντας την προσοχή του 7χρονου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 18χρονος να βρει την ευκαιρία και να τον αγγίξει σε ευαίσθητο σημείο του σώματος του προκαλώντας την αντίδραση του παιδιού και την οικογένειας του.




Πηγη: mypreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας