Ανακοίνωση επαναλειτουργίας των κατασκηνώσεων για παιδιά αγροτών και υπαλλήλων του πρώην Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Από την Περιφέρεια Ηπείρου γνωστοποιείται η απόφαση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας....
(πρώην Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης) για την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεών του για το 2015. Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων), καθώς και υπάλληλοι του πρώην ΥΠ.Α.Α.Τ. (Κεντρικές & Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες), των Ν.Π.Δ.Δ., του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, των Δ.Α.Ο.Κ. των Αιρετών Περιφερειών.



Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, στις κατασκηνώσεις μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών, όπως αυτό βεβαιώνεται με πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο δημόσιο έγγραφο (π.χ. βιβλιάριο ασθενείας, αστυνομική ταυτότητα, κλπ.).
Για το επόμενο διάστημα ορίζονται οι κατασκηνωτικές περίοδοι:

12 Ιουλίου - 25 Ιουλίου (ηλικίας 7-12 ετών αγόρια - κορίτσια)
25 Ιουλίου - 7 Αυγούστου (ηλικίας 13-15 ετών αγόρια - κορίτσια)



Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις πλησιέστερες υπηρεσίες αγροτικού τομέα του τόπου που κατοικούν, το αργότερο 5 ημέρες πριν την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν τη δυναμικότητα της κατασκήνωσης, θα γίνεται επιλογή με κλήρωση.


Υποδείγματα αιτήσεων και πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας