Παρουσία πλήθους πιστών κορυφώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του πολιούχου του Λούρου Αγίου Απόστολου Βαρνάβα. (Φωτο)

Η δυνατή βροχή δεν απέτρεψε τους πιστούς να επισκεφθούν τον ιστορικό Ναό του Αγίου Αποστόλου Βαρνάβα προκειμένου να παρακολουθήσουν τον εσπερινό στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πρεβέζης Χρυσόστομος...


Στον πανηγυρικό εσπερινό χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, οι βουλευτές Κωνσταντινος Μπάρκας και Στέργιος Γιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Βασιλάκης, οι αντιδήμαρχοι Πρέβεζας Βαγγέλης Γιαννουλάτος, Λούρου Νίκος Πανταζής και Ζαλόγγου Κώστας Κατέρης, οι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παππάς και Μιλτιάδης Κλάπας, ο πρόεδρος της Τ.Κ Λούρου Σπύρος Γκούρας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας Χριστίνα Σάφη εκπρόσωποι της αστυνομίας , της πυροσβεστικής και της 131 Σμηναρχίας Μάχης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Μετά το τέλος του εσπερινού ο πολιτιστικός σύλλογος προσέφερε εδέσματα και αναψυκτικά στους πιστούς, ενώ ο Δήμος παρέθεσε καφέ για τους προσκεκλημένους τους. Σήμερα το πρωί εψάλλει ο όρθρος και αμέσως μετά η Θεία Λειτουργία με κήρυγμα από Ιεροκήρυκα της Μητρόπολης. Οι εκδηλώσεις για πρώτη φορά και χάρη στην προσπάθειά των Χαράλαμπου Λιόντη, Σπύρου Γκούρα και Θοδωρή Λώλη υπό αντίξοες καιρικά συνθήκες, καλύφθηκαν σε απευθείας μετάδοση και η εικόνα από το δάσος του Αγίου Βαρνάβα έφτασε ζωντανά σε κάθε γωνία της γης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας