Η επιστήμη του Stretching εφαρμοσμένη

Το παρον για την Διεθνη Πιστοποιηση του *stetch your limits* εδωσαν η προπονητρια Taekwondo Κατσαουνου Γρηγορια και η Δασκακα χορου Ελενη Ευαγγελου στα Ιωαννινα την 19/4/2015 Με τον διεθνή εισηγητή και Mastertrainer του πανεπιστημίου Wingate, Nissim Zoares που φιλοξενήθηκε μεσω της BFS Academy International Fitness Certification στη σχολή Ritmo Nuevi DC Ιωαννίνων.
Η εκπαίδευση βασιστικε...
στη βασική δομή ενός μαθήματος Stretching και πώς να το χτίσετε και να το προσαρμόσετε για να ταιριάζει στις απαιτήσεις του τμήματός σας (πχ παραλλαγές μαθήματος για χορό, πολεμικές τέχνες, ορθοσωμία, Group & Personal Training).
Μερικά από τα αντικείμενα διδασκαλίας: τεχνικές του stretching, φυσιολογία του stretching, διαφορετικά είδη προθέρμανσης, δυναμικό, βαλλιστικό, παθητικό, ισομετρικό stretching, ποια είναι η σωστή σειρά ασκήσεων, αναπνοή και άσκηση, ευελιξία και ελαστικότητα, stretching και η ψυχολογία του, μυικές βραχύνσεις και πώς να τις αντιμετωπίσετε, PNF stretching workshop για personal training και πως να το συμπεριλάβετε στο ομαδικό stretching πρόγραμμά.

Ο NissimZoares είναι διεθνής εισηγητής σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και δημιουργός των προγραμμάτων Stretchyourlimits® και Balletoning®.
Εχει Master Degree στην επιστήμη φυσικής αγωγής και διεξάγει μια απο τις μεγαλύτερες έρευνες παγκοσμίως πάνω στο Stretching για το διδακτορικό του. Επίσης κατέχει Bachelor Degree στο μοντέρνο χορο, δίπλωμα δασκάλου κλασσικού χορού απο την R.A.D. και είναι ο Director των τμημάτων Fitness, AerobicsandDance του πανεπηστιμίου Wingate στο Ισραήλ. Εχει υπάρξει επαγγελματίας χορευτής κλασσικού και μοντέρνου χορού με παραστάσεις σε πολλές χώρες του κόσμου.
Σαν διεθνής εισηγητής έχει στο ενεργητικό του δεκάδες παρουσιάσεις και διακρίσεις, σε μερικά απο τα μεγαλύτερα συνέδρια του κόσμου, σε Ευρώπη και Αμερική. Σαν Mastertrainer έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, δάσκαλους χορού στο κομμάτι του stretching. Είναι επίσης προπονητής stretching της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης του Ισραήλ από το 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας