Λουκέτο ξανά στην Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Λούρου

Κλειστή παραμένει για ακόμη μια φορά η Φιλαρμονική Δημοτικής Ενότητας Λούρου από 01/01/2015. Τελευταία εμφάνιση της Φιλαρμονικής ήταν τα Χριστούγεννα. Ο λόγος είναι...
η μη ανανέωση της σύμβασης Αρχιμουσικού από τον Δήμο Πρέβεζας. Έτσι η Φιλαρμονική ανέστειλε την λειτουργία της ξανά, όπως είχε κάνει για τον ίδιο λόγο την τριετία 2011-2013.

Ελπίζουμε αυτή την φορά σύντομα να δοθεί λύση από την Δημοτική Ενότητα Λούρου και από τον Δήμο Πρέβεζας και να μην χρειαστούν πάλι 3 χρόνια για να γίνει το αυτονόητο, και ένα από τα λίγα πολιτιστικά κύτταρα της ευρύτερης περιοχής του Λούρου να συνεχίσει να προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, συμμετέχοντας στις σημαντικές στιγμές των θρησκευτικών, εθνικών και λοιπών εκδηλώσεων.

Και το ποιο σημαντικό, να συνεχίσει να βάζει τα νέα παιδιά της Δ.Ε. Λούρου στον υπέροχο κόσμο της μουσικής όπως κάνει δωρεάν τόσα χρόνια τώρα, μαθαίνοντας τους την θεωρία της Μουσικής, του Σολφέζ και την εκμάθηση μουσικού οργάνου, κρατώντας την νεολαία μας μακριά από μια οθόνη υπολογιστή όλη την ημέρα και μακριά από άλλους κινδύνους που ελλοχεύουν, δίνοντας μια διέξοδο στις λίγες επιλογές που έχουμε στην περιοχή μας.

Οι φιλότιμες προσπάθειες των μουσικών της Φιλαρμονικής, όλων των παιδιών που έχουν στηρίξει την Φιλαρμονική τόσα χρόνια τώρα, και του Αρχιμουσικού που εμφανίστηκαν στις εκδηλώσεις τις 28ης Οκτωβρίου και των Χριστουγέννων αφιλοκερδώς καθώς η σύμβαση είχε λήξη δεν αρκούν, αν δεν προσπαθήσει να δώσει λύση η Δ.Ε. Λούρου και ο Δήμος Πρέβεζας.
Στις 24 Μαρτίου, στην λιτανεία του Ευαγγελισμού και στις εκδηλώσεις τις 25ης Μαρτίου ελπίζουμε να δούμε ξανά την Φιλαρμονική Δ.Ε. Λούρου.

Επιτέλους ας δοθεί μια λύση στο θέμα της Φιλαρμονικής. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας