Σε αποκριάτικους ρυθμούς η Δημοτική Ενότητα Λούρου! - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων...

Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται η Δημοτική Ενότητα Λούρου, με την πολύτιμη συμμετοχή συλλόγων και εθελοντών διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις...






Την Παρασκευή στις 9 το βράδυ ο Σύλλογος Γυναικών Λούρου πραγματοποιεί σε κλαμπ στον Λούρο τον καθιερωμένο του και πάντα επιτυχημένο Αποκριάτικο χορό.

Την Παρασκευή και το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Ωρωπού ο Πολιτιστικός Σύλλογος το Ζάλλογγο διοργανώνει με τον συντονισμό της κ,Ελένης Φλουρή για έκτη συνεχή δρώμενα για τους μικρούς φίλους.

Καραόκε, σατυρικά σκετσάκια , καθώς και κυνήγι κρυμμένου θησαυρού είναι μερικά μόνο από όσα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μικροί αλλά και μεγάλοι επισκέπτες.

Την Κυριακή και ώρα 3 το μεσημέρι το γλέντι συνεχίζεται στην Πλατεία του Ωρωπού με χορό, τραγούδι αλλά κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα ο σύλλογος γυναικών Λούρου μας καλεί σε ένα ξεφάντωμα στην πλατεία με παρέλαση αρμάτων μεταμφιέσεις, σάτιρα, μουσική χορό αλλά και κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.

Την Καθαρα Δευτέρα οι σύλλογοι της περιοχής σε συνεργασία με τον Δήμο της Πρέβεζας διοργανώνουν παραδοσιακά Κούλουμα στην Πλατεία του Ωρωπού και την Πλατεία Δημαρχείου του Λούρου αντίστοιχα καθώς και στην πλατεία της Τ.Κ. Βρυσούλας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας