Δύο φορές έμεινε στον δρόμο περιπολικό του Α.Τ.Πρέβεζας που μετέφερε κρατούμενο προς Ιωάννινα

Τα όρια της λογικής ξεπερνάει η υπόθεση που αποκαλύπτουμε σήμερα καθώς το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας που υποτίθεται πρέπει να πληρεί τη νομιμότητα, παραβιάζει ακόμη.....
και την πιο στοιχειώδη ασφάλεια που θα έπρεπε να παρέχει στους ίδιους τους αστυνομικούς αλλά και σε κρατούμενους που μεταφέρονται με αυτό.
Το συγκεκριμένο περιπολικό το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία σε μία από τις αποστολές του στο κέντρο πόλης, χρειάστηκε δύο φορές να μεταφέρει δύο κρατούμενους στα Ιωάννινα.



Και στις δύο περιπτώσεις το περιπολικό έμεινε στον δρόμο και χρειάστηκαν ενισχύσεις για να φέρουν σε πέρας την αποστολή του.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κάνει 650.000 χλμ και έχει όλες τις φθορές που μπορεί να υποστεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο, χωρίς τα ανάλογα σέρβις, δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ και δεν παρέχει ούτε έχει καμία ασφάλεια.



Βέβαια το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει στείλει καινούργια αυτοκίνητα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, τα οποία όμως δόθηκαν για χρήση σε περιφερειακές υπηρεσίες χωρίς να δοθεί κανένα στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.


Είναι σαφές ότι άμεσα πρέπει να ληφθούν μέτρα για απόσυρση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου τόσο για την προστασία των αστυνομικών όσο και των πολιτών.



http://prevezaposto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας