Συγκινητικό - Σκυλάκι περίμενε για ώρες στο σημείο που τράκαρε με τον ιδιοκτήτη του στα Φλάμπουρα

Τέλος καλό όλα καλά για τον οδηγό του οχήματος και τον Μπούμπη !!!!!!!!!


Σε χτεσινό τροχαίο ατύχημα,  δείτε εδώ, στο όχημα επέβαινε και το σκυλάκι του οδηγού, ηλικίας 2χρ περίπου που ακούει στο όνομα Μπούμπη.

Ο Μπούμπης λοιπόν, από τη πρώτη στιγμή κατάφερε και βγήκε από τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, ενώ σοκαρισμένος παρακολουθούσε την επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραυματισμένου 55χρονου ιδιοκτήτη του. 


Ο Μπούμπης λοιπόν, παρά τις αγωνιώδης προσπάθειες πολιτών για τον πάρουν σε κάποιο όχημα έτσι ώστε να τον παραδώσουν στην οικογένεια την οποία ανήκει, δεν κατέστη εφικτό. Έτρεχε πολύ γρήγορα δίχως να θέλει να τον ακουμπήσει κανείς. 

Έτσι, πολίτης ο οποίος για ώρες τον αναζητούσε και δεν κατάφερε να τον πιάσει, μετέβη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύονταν τραυματισμένος ο ιδιοκτήτης του και συνάντησε μέλη της οικογένειας του, όπου αφού τους ενημέρωσε για το που είχε χαθεί το σκυλάκι τους, κατευθύνθηκαν στο σημείο, όπου αρκετές ώρες μετά ο Μπούμπης περίμενε στο σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα. Μόλις λοιπόν αντίκρισε ένας μέλος της οικογένειας έτρεξε στην αγκαλιά του. 

Έτσι, η ιστορία αυτή είχε διπλή ευτυχή κατάληξη τόσο για τον οδηγό του οχήματος όσο και για τον ίδιο τον Μπούμπη όπου συγκίνησε όλους με την πίστη του αλλά και την αγωνία του καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού του τραυματία ιδιοκτήτη του.  

*Το σκυλάκι μόλις ο ιδιοκτήτης του, μεταφέρθηκε στο όχημα του ΕΚΑΒ, έτρεχε από πίσω του...και απομακρύνθηκε αρκετά από το σημείο του τροχαίου.Μόλις έφυγε ο κόσμος από το σημείο που έγινε το τροχαίο και έπειτα από αρκετές ώρες επέστρεψε και περίμενε υπομονετικά να τον πάρουν....Αυτή είναι η ιστορία του Μπούμπη...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας