Νέες άδειες ΤΑΞΙ στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Νέες άδειες ΤΑΞΙ ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου ότι θα διαθέσει στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τέλος Μαρτίου. Συγκεκριμένα...
καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου (ΤΑΞΙ) ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλει σχετική αίτηση μέχρι 31/3/2015.

Οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης σε άλλου τύπου πρέπει να καταθέσουν στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας αίτηση με την οποία θα προσδιορίζεται η έδρα ή οι έδρες για τις οποίες ζητείται άδεια, υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο ή τον νόμιμο εκπρόσωπο του, συνοδευόμενη από φάκελο με τα παρακάτω δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί μετά την πρώτη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Έντυπο αίτησης χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π. Ενότητας Πρέβεζας , της Περιφέρειας Ηπείρου και βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο της Περιφέρειας Ηπείρου όπως και η παρούσα πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πρέβεζας.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας