Θρίαμβος Λούρου - ΠΑΣ Σφακιώτες 4-1

Μεγάλος νικητής ο Θρίαμβος Λούρου στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε 21/1 και ώρα 14:45 στο γήπεδο Λούρου. Η ομάδα του Άρη Φερεντίνου.....
επιβλήθηκε της ομάδας των Σφακιωτών και πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου με σκορ 4-1.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, την πρώτη καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό είχε η ομάδα των Σφακιωτών με τον Κτενά, χωρίς όμως αποτέλεσμα και αν και η ομάδα του Λούρου φαινόταν να μην έχει καλά πατήματα στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα του Χαλκιόπουλου.


Στο 21ο λεπτό μετά από πάσα του Σάκκου, ο Ζάχος άνοιξε το σκορ, διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 24ο λεπτό με πάσα του Μπόμπορη αυτή τη φορά μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Ζάχος πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του Φερεντίνου. 

Τα γκολ συνεχιζόταν βροχή, αφού στο 37ο λεπτό μετά από πάσα του Ναστούλη, ο Σακκάς είναι αυτός που πετυχαίνει με τη σειρά του ένα γκολ κάνοντας το 3-0. Οι Σφακιώτες είχαν μια καλή ευκαιρία στο 41ο λεπτό, την οποία όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με σκορ 3-0 υπέρ του Λούρου.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Λούρου να κυκλοφορεί τη μπάλα, έχοντας μεγαλύτερη κατοχή και την ομάδα των Σφακιωτών να μην μπορεί να αντιδράσει. Ο Μπόμπορης στο 67ο λεπτό σκοράρει για την ομάδα του Λούρου, γράφτοντας και αυτός το όνομα του στους σκόρερ του παιχνιδιού και διαμορφώνοντας το 4-0. 


Οι Σφακιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Zace. Το παιχνίδι έληξε με 4-1 και ο Θρίαμβος περιμένει τώρα το νικητή Πανλευκάδιο στον τελικό του κυπέλλου.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ) ΛΩΛΗΣ-ΣΑΚΚΟΣ-ΛΙΟΝΤΟΣ-ΤΖΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΟΥ-ΝΙΚΟΥ-ΣΑΚΚΑΣ-ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ-ΖΑΚΚΑΣ-ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ-ΖΑΧΟΣ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ: (ΜΑΛΦΑΣ) ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΛΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ-ΣΑΝΤΑΣ-ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ-ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Η.-ΠΛΑΤΣΟΥΡΓΟΣ-ΚΤΕΝΑΣ-ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ-ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΙΠΠΗΣ Μ.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Χ. - ΠΑΣΧΟΣ Γ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΤΖΙΜΑΣ Κ.



πηγη: www.prevezatoday.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας