Ανακοίνωση - Καταγγελία του Προέδρου της Νίκης Στεφάνης κ Μπορμπόλη, για τον αγώνα με την Αγιά

Όταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε πολεμική σύρραξη και η μια ομάδα αντιμετωπίζει την άλλη με εχθρικές διαθέσεις χάνεται το νόημα του αθλητικού ιδεώδους...

Στα ερασιτεχνικά ιδίως πρωταθλήματα όσοι ασχολούμαστε και δίνουμε πολλά από την προσωπική μας ζωή δεν το κάνουμε για λόγους επαγγελματικούς ούτε βιοπορισμού. Οι περισσότεροι από εμάς πέραν του προσωπικού χρόνου που διαθέτουμε βάζουμε και βαθιά το χέρι στην τσέπη. Θέλουμε απλά να αποτρέψουμε την νεολαία μας από τις κακοτοπιές και να την φέρουμε στους αθλητικούς χώρους γιατί εκεί εκτός της ευρωστίας του σώματος ασκείται και το πνεύμα, πλάθονται χαρακτήρες.

Μας είναι αδιανόητο πως ο αγώνας της Τετάρτης στην Αγιά Πρεβέζης και στην Νίκη Στεφάνης ξέφυγε τόσο πολύ σε ακραίες συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο. Ένα γήπεδο που ήταν ακατάλληλο στην κυριολεξία να γίνονται αθλητικές συναντήσεις αφού είναι ξερό, με γαρμπίλι και αρκετές λακούβες και σαν να μην έφτανε αυτό οι ποδοσφαιριστές του Αετού Αγιάς το μετέτρεψαν σε αγώνα κάτς.

Δεν μας ενοχλεί το αρνητικό αποτέλεσμα γιατί σαν ομάδα έχουμε δεχτεί ότι σε έναν αγώνα υπάρχει και η ήττα. Όμως από εκεί μέχρι να τρέχουμε σήμερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στα νοσοκομεία πάει πολύ. Και λυπόμαστε πολύ για όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Καταγγέλλουμε την διοίκηση της Αγιάς Πρέβεζας γιατί σε ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο επέτρεψε τους ποδοσφαιριστές της να αγωνίζονται αντιαθλητικά. Και δεν τους γαλούχησε στην λογική του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας