Να στηριχθούν τα καταστήματα της πόλης ζητούν οι έμποροι της Πρέβεζας

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και οι έμποροι ευελπιστούν σε μία καλή κίνηση την περίοδο των εορτών, αφού...
η υποτονική κίνηση το προηγούμενο διάστημα προκάλεσε δυσφορία , καθώς πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο. «O Δεκέμβρης δεν άρχισε καλά για τα μαγαζιά, ενώ η ψυχολογία των καταναλωτών δεν είναι αυτή που μπορεί να τους ωθήσει σε αγορές» δηλώνουν έμποροι της πόλης ενώ μιλούν και για την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με το ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και το ενδεχόμενο εκλογών.

Την ίδια στιγμή τα πολλαπλά έξοδα, τα τέλη κυκλοφορίας, οι φόροι, αλλά και τα κατά γενική ομολογία αυξημένα έξοδα του Δεκέμβρη, προς το παρόν «φρενάρουν» τους καταναλωτές, που προσπαθούν να δουν αν θα φτάσουν και μέχρι πού τα χρήματα τους για τις γιορτές.

Με τον εμπορικό κόσμο να ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν τα καταστήματα της Πρέβεζας για τις όποιες αγορές τους, τα οποία διαθέτουν τα πάντα σε μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Να υπενθυμίσουμε σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη τα καταστήματα θα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Την παραμονή των Χριστουγέννων τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα παραμείνουν κλειστά. Εν τω μεταξύ μόλις κατά 2,02%,φθηνότερο σε σχέση με πέρυσι, αναμένεται το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σύμφωνα με δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ε.Σ.Ε.Ε. κατά την περίοδο 14 έως 16 Δεκεμβρίου 2014.


 http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας