Πρέβεζα:«Η αγορά της πόλης μας» σε λίγες μέρες θα είναι γεγονός,απο πρώην εργαζόμενους της Ένωσης



Μεγάλη απήχηση είχε το δημοσίευμά μας για την ευχάριστη εξέλιξη της έναρξης εργασιών του πρώην super market της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Φόρο.
Πρώην εργαζόμενοι....
της Ένωσης πήραν την πρωτοβουλία να ξαναζωντανέψουν τον χώρο και να αξιοποιήσουν τις εμπειρίες τους με λογικές ιδιωτικής οικονομίας, λαμβάνοντας υπόψιν τους τις σημερινές ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς.



Εκατοντάδες αναγνώστες μας πήραν την πληροφορία της έναρξης που θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου δεκαπενθημέρου) και θα διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων, με έμφαση στα φρέσκα και νωπά, αφού θα διαθέτει επιπλέον είδη μαναβικής και κρέατα.


Ένας καλαίσθητος χώρος ετοιμάζεται και είναι σίγουρο ότι το επιχειρηματικό εγχείρημα των παιδιών που τολμούν να συνεχίσουν την πορεία ενός super market που αν δεν ήταν συνεταιριστικό θα ήταν πετυχημένο,  θα βρει την συμπαράσταση των Πρεβεζάνων, όχι μόνο λόγω θέσης και ποιότητας παροχής υπηρεσιών, αλλά γιατί και οι εργαζόμενοι θα προέρχονται από αυτούς που πριν εργάζονταν στην Ένωση. 



Πρόσωπα γνώριμα και έμπιστα για τα προϊόντα που θα διαθέτουν.
Και σε μια εποχή αλληλεγγύης όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πέρα από αυτό όμως θα κερδίσει πόντους στην αγοραστική διάθεση του κοινού το σύνθημα της νέας επιχείρησης που ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για μια καθαρά τοπική προσπάθεια.
Το «Polis market»  δηλαδή «Η αγορά της πόλης μας» σε λίγες μέρες θα είναι γεγονός.

http://prevezaposto.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας