Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία από το Δ.Σ. του Κεραυνού Θεσπρωτικού για τον αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ νιώθοντας την υποχρέωση για όσα υποσχέθηκε στο ξεκίνημα της, απέναντι στους παίκτες, στους προπονητές της και κυρίως στον κόσμο της (ο οποίος έδωσε για άλλη μια φορά “βροντερό” παρόν και χθες το απόγευμα στον Λούρο) δε θα παραμείνει σιωπηλή και....
άπραγη απέναντι στις τραγελαφικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα!!!
Δυστυχώς πολλές φορές η σιωπή δεν είναι χρυσός, και τόσο η πολιτισμένη στάση των ομάδων όσο και σεβασμός απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται “άρχοντες” του ποδοσφαίρου, συνειδητοποιούμε, με μεγάλη μας λύπη ότι δεν βρίσκουν ανταπόκριση.
Δυστυχώς κάποιοι που υπηρετούν το κατεστημένο και θεωρούν τον εαυτό τους αφεντικό προσπαθούν μέσα στους αθλητικούς χώρους, να δώσουν τροφή ώστε η κοινωνία να ξεσπά με απρόσμενες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις, και επιτυγχάνουν με τις αποφάσεις τους να δώσουν ένα ακόμα χτύπημα στον αθλητισμό της περιφέρειας.
Το Σάββατο στο γήπεδο του Λούρου ζήσαμε για άλλη μια φορά το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστή τον κ. Παπαδόπουλο. Ο οποίος αποφάσισε(?) να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Με αποφάσεις που φάνταζαν “δικτατορικές”, αγνοώντας τους βοηθούς του, με πολλά λάθη στον πειθαρχικό τομέα και συνεχή σφυρίγματα κατά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, στέρησε από την ομάδα μας τους 3 βαθμούς της νίκης. Μετά τα χθεσινά γεγονότα οι νεαροί, κατά κύριο λόγο, παίκτες της ομάδας μας συνειδητοποίησαν ότι δεν αρκεί να τρέχεις, να ιδρώνεις, να ματώνεις στις προπονήσεις και στους αγώνες για να επιτευχθεί το νικητήριο αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις τους με τις άλλες ομάδες, καθώς αυτό εξαρτάται από άλλους παράγοντες, πέραν των ιδίων, πέραν των αντιπάλων τους και πολλές φορές πέραν της λογικής.
Παρ’ όλα αυτά η οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ θα συνεχίζει να προάγει τον ιδεώδες του υγιούς αθλητισμού, όπως έμπρακτα, έχει κάνει έως σήμερα, κατά γενική ομολογία τόσο των διαιτητών όσο και αντιπάλων ομάδων.
Τέλος το Δ.Σ. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον κόσμο της ομάδας μας για την στήριξη του σε κάθε της βήμα καθώς και για την υπομονή του σε καταστάσεις όπως οι χθεσινές.

Το Δ.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας