Γιάννενα: Θάνατος 23χρονου από τοξικές ουσίες

Η κοινωνία και όλοι οι τοπικοί φορείς δεν μπορούν να εθελοτυφλούν.... Οφείλουν να κινητοποιηθούν άμεσα γιατί ο εφιάλτης των ναρκωτικών είναι ανάμεσά μας...


Σε τοξικές ουσίες οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στο σπίτι του.

Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα από τη νεκροψία- νεκροτομή που διενεργήθηκε, ενώ αναλυτικά στοιχεία θα προκύψουν με την ολοκλήρωση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Ο 23χρονος ζούσε με την οικογένειά του και βρέθηκε νεκρός από τους γονείς του, στις επτά περίπου το απόγευμα, μέσα στο δωμάτιό του.

Πρόκειται για μία τραγική εξέλιξη που αναδεικνύει με δραματικό τρόπο το πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η διακίνηση έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις ενώ όλο και περισσότεροι νέοι οδηγούνται στη χρήση και μάλιστα από μικρές ηλικίες.

Η κοινωνία και όλοι οι τοπικοί φορείς δεν μπορούν να εθελοτυφλούν.... Οφείλουν να κινητοποιηθούν άμεσα γιατί ο εφιάλτης των ναρκωτικών είναι ανάμεσά μας.






epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας