Λουρος: Σύλληψη επτά αλλοδαπών έπειτα από καταδίωξη – Ελαφρύς τραυματισμός αστυνομικού

Καθημερινά είναι πλεόν τα φαινόμενα συλλήψεων μεταναστών και διακινητών τους, που προσπαθούν μέσω του Νομού Πρέβεζας να «αποδράσουν» προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Λούρου...
Πρέβεζας, το βράδυ της Πέμπτης, όταν ΙΧΕ στο οποίο επέβαιναν επτά αλλοδαποί, δε σταμάτησε σε έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης (στο σημείο βρέθηκαν για ενίσχυση άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της ΟΠΚΕ).

Οι αλλοδαποί ανέπτυξαν ταχύτητα, σταμάτησαν κάποια χιλιόμετρα πιο πέρα από το σημείο του ελέγχου και προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από αγροτικές εκτάσεις, ωστόσο συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τραυματίστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικός (ελαφρύς ο τραυματισμός του), ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πρέβεζας και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις αποχώρησε.

Τα κυκλώματα που διακινούν μετανάστες και προσπαθούν να τους μεταφέρουν με πλωτά μέσα στην Ιταλία, έχουν αυξήσει τη δράση τους συστηματικά, με αναφορά το Νομό Πρέβεζας και σε αρκετές περιπτώσεις οι "εγκέφαλοί" τους είναι αδίστακτοι, παρατώντας στο έλεος αλλοδαπούς που ψάχνουν μία καλύτερη μοίρα στην Ιταλία.





atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας