Σε ποσοστό 90% έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν τα εσωτερικά δίκτυα του Βιολογικού Καθαρισμού στον Λούρο

Σε ποσοστό 90% έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούν τα εσωτερικά δίκτυα του έργου αποχέτευσης βιολογικού καθαρισμού Λούρου- Στεφάνης -Ωρωπού και τις τελευταίες μέρες εκτελούνται οι εργασίες σύνδεσης στην Εθνική Οδό Πρέβεζας -Ιωαννίνων...

 Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εκτέλεσή του το μεγάλο αυτό έργο εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα οι κτιριολογικές εγκαταστάσεις είναι έτοιμες και αυτή την στιγμή εγκαθίσταται ο απαραίτητος εξοπλισμός. Στα σημεία όπου δεν εκτελέστηκαν εργασίες υπολείπονται κάποιες εγκρίσεις από την αρχαιολογία αφού κατά την διάρκεια των εργασιών εντοπίστηκαν ευρήματα .

Παράλληλα με το βασικό έργο, πριν από λίγες μέρες ξεκίνησαν οι εργασίες του υποέργου της κατασκευής του κεντρικού αγωγού που θα συνδέσει και το Θεσπρωτικό με το εργοστάσιο του Βιολογικού και αφενός θα χαμηλώσει το κόστος χρήσης του έργου αλλά θα συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος με τη σωστή διαχείριση και των λυμάτων της περιοχής του Θεσπρωτικού. Συνολικά το έργο κατασκευής Δικτύων Αποχέτευσης και Βιολογικού Λούρου Ωρωπού μαζί με τα υποέργα ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια ευρώ.






Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας