Μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου η αποστακτική περίοδος παραγωγή τσίπουρου στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

Στους δήμους και στη ΔΑΟΚ οι αιτήσεις...

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αποστακτική περίοδος για την παραγωγή τσίπουρου στην Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζα που ήδη έχει ξεκινήσει από τις 8 Οκτωβρίου.

 Οι αμπελοκαλλιεργητές των Δήμων της Πρέβεζας των οποίων οι αμπελώνες ή οι κληματαριές τους καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη του ενός στρέμματος και το παραγόμενο προϊόν δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή, απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής.

Ωστόσο οι παραγωγοί αυτοί θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων που ανήκουν. Με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι αμπελοκαλλιεργητές πρέπει να προσκομίσουν και υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι η έκταση των αμπελιών τους είναι μικρή.

Όσον αφορά τους αμπελοκαλλιεργητές που είναι γραμμένοι στο μητρώο αμπελοκαλλιεργητών και έχουν αμπελώνες από ένα στρέμμα και πάνω θα πρέπει να πάρουν σχετική βεβαίωση από την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της ΠΕ Πρέβεζας.

Για την έκδοση βεβαίωσης απαιτείται προηγουμένως υποχρεωτικά από τους παραγωγούς η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης συγκομιδής για το έτος 2014 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr/ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.










Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας