Αντιπαραθέσεις στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Πρέβεζας για την έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Βιολογικός-Αποχέτευση Λούρου". (Βιντεο)

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς αντιπαραθέσεις δεν γίνεται με αποτέλεσμα να μην επικρατήσει το αναμενόμενο κλίμα που είχε συμφωνηθεί πριν τη συνεδρίαση. Συγκεκριμένα...
ο κ. Μιλτιάδης Κλάπας ήρθε σε έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο κ. Χ. Μπαΐλη σχετικά με το θέμα της έγκρισης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στα Δ.Δ. Ωρωπού, Λούρου, Στεφάνης του Δήμου Λούρου και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δήμων Λούρου και Θεσπρωτικού".

Η συνεδρίαση έληξε αργά το βράδυ με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Φραγκούλη να ελέγχει την κατάσταση. Η Κάμερα του nikopolis tv ήταν εκεί. Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση.





Η παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων στα Δ.Δ. Ωρωπού, Λούρου, Στεφάνης του Δήμου Λούρου και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δήμων Λούρου και Θεσπρωτικού" εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.






nikopolistv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας